Hur startades Växjö Connect? – Växjö Connect

Hur startades Växjö Connect?

Här är en bild från vårt allra allra första planeringsmöte, vi kände att det fattades ett nätverk i Växjö, som fyller funktionen dels som affärsnätverk men även samtidigt attraherar många olika människor och olika branscher. Ett affärsnätverk som även tar sikte på goda relationer, samarbete och glädje. Ett nätverk där man får både kollegor och säljare. Det blev starten på nätverket och vi har idag haft tre nätverksträffar och vi är nu 20 klara medlemmar. Det är superkul att det kommer in flera intresseanmälningar om intresse för att vara medlem och komma med på våra träffar.


Nästa nätverksträff, förutom julbordet nu på fredag, är 14 januari, om det givetvis fungerar med rådande läge och restriktioner. Därefter ses vi regelbundet varannan fredag för nätverkslunch. Och det går jättebra att anmäla sig redan nu att komma med som gäst!


Det är redan flera gäster utöver medlemmarna i nätverket som anmält sin medverkan till första träffen nästa år. Ett jättebra tillfälle att nätverka, knyta nya kontakter och visa upp sin egna verksamhet.

Har du några erfarenheter av affärsnätverk, bra/ dåliga? Och vad tycker du är viktigt för ett bra nätverk?
.
På bilden Ola,  Brandstedt Marketing, Siri Ek Gårdshem Fastighetsförmedling och Staffan Trudeluttglass. Christina från Csigora tyvärr ej med på bild här. 

När jag lär känna en person (företag) så kan jag med gott samvete rekommendera det till andra.

Scroll to Top