Embla Coach & Consulting AB – Växjö Connect

HR KONSULT

Om företaget

Välkommen till Embla Coach & Consulting AB, din pålitliga partner för HR och arbetsmiljöexcellens! Jag är specialiserad på att stötta chefer, VD:ar och ägare på mindre och medelstora företag i alla aspekter av personalhantering och arbetsmiljö. Med en passion för att skapa framgångsrika arbetsplatser, hjälper jag dig att forma en arbetsmiljö där din personal kan trivas och blomstra.

 

Jag är inte bara konsult, jag är en del av ditt team. Med Interim HR-tjänst gör det möjligt för mig att bli en integrerad del av din verksamhet och agera snabbt och flexibelt när behoven uppstår. Jag är redo att ta på mig ansvaret och säkerställer att ditt HR- och arbetsmiljöarbete är i de bästa händer.

 

Dessutom erbjuder jag stresscoaching av högsta kvalitet. Med min expertis inom stresshantering hjälper jag dig och ditt team att hantera utmaningarna i dagens arbetsmiljö. Med föreläsningar, workshops eller 1–1 coaching skräddarsyr jag för att hjälpa dig och din personal att uppnå balans och välmående.

 

Jag är passionerade om att främja en hälsosam, produktiv och positiv arbetsplatskultur. Med Embla vid din sida kan du förvänta dig skräddarsydda lösningar, engagerad support och resultat som överträffar dina förväntningar.

 

Låt mig hjälpa dig att forma din framtid och din arbetsmiljö. Kontakta mig idag och låt oss tillsammans skapa en bättre arbetsplats!

 

KONTAKTA

Här kan du som medlem lämna en referens eller om du som besökare av denna sida vill kontakta företaget.

Webbsida från brandstedt marketing webbyrå växjö

Scroll to Top
Scroll to Top