Kost & Näringskliniken i Växjö – Växjö Connect

Näringsterapi och funktionsmedicin

Kost & Näringskliniken i Växjö

Kost & Näringskliniken i Växjö

Om företaget

Jag som driver Kost & Näringskliniken i Växjö heter Jan-Ove Jakobsson men kallas Janne. För cirka 10 år sedan började jag läsa in mig på ämnen som rör hälsan och kroppen. Utbildningar är via Nordiskt Näringscenter i Stockholm, Diplomerad inom medicinalväxter via New Swedish Medicin Stockholm, Egenvårdspoolen utbildningar i Karlstad och utbildningar inom bioresonas och frekvensterapi av Ola Hedlund i Hallstahammar.

 

Funktions & näringsmedicin för hälsosamt liv!

Att arbeta som kost och näringsterapeut innebär att jag tar fram ett specifikt behandlingsprogram till dig som patient. Behandlingsprogrammet kan innehålla olika delar som till exempel berör ändrade kostvanor, ändrade motionsvanor, näringstillskott och örter.

 

Det handlar i hög grad om att fylla på näringsdepåer och på så sätt optimera din genetiska potential. Detta arbete kräver en noggrann analys, frekvensanalys är en enkel och tidsbesparande metod att mäta näringsbalanser och funktionsstatus i kroppen.

 

Inga ingrepp behövs för att utföra en mätning. På två minuter får vi ett stort antal mätvärden med information om näringsnivåer på vitamin och mineraler, aminosyror och co-enzym. Även funktionsstatus på flertalet organ i kroppen såsom lever, njurar, tarm, endokrina systemet med fler.

 

Ett bra verktyg för att kunna analysera och få svar är med hjälp av att mäta energi i och på så sett kunna se var vi har ett inflammatorisk påslag t ex. Även möjligheten att kunna behandla stärkande på en obalans.
Med hjälp av signaler kan man lindra olika typer smärta, värk och inflammation. Kroppens celler är elektriska och i händelse av skada, inflammation, operation eller liknande kommer den normala frekvensen i cellen att sjunka.
Signalerna påverkar också cellerna att producera mer energi. Jag ser på helheten, så tveka inte att hitta din energi igen.

KONTAKTA

Här kan du som medlem lämna en referens eller om du som besökare av denna sida vill kontakta företaget.

Webbsida från brandstedt marketing webbyrå växjö

Scroll to Top