Mod att våga – Växjö Connect

Coaching och affärsutveckling

Om företaget

Mod att våga är företaget för människor och organisationer som söker utveckling. Jag erbjuder främst stöd i affärsutveckling och utveckling för chefer. Genom coaching, utbildning i ledarskap och utveckling hjälper jag dig att nå ditt bästa jag. Jag finns i Växjö men coachar såväl företag som privatpersoner online. Jag erbjuder i dag tre olika tjänster, för mer detaljerad information se hemsidan.

 

  • Chefsutveckling genom coaching, handledning, stöd och utbildning
  • Affärsutveckling genom ledningsgruppsutveckling, utbildning i ledarskap, företagets why
  • Privat coaching

 

Utveckling handlar om att ta ett första steg, att våga ta modet att trots kanske lite tvekan, oro och rädsla ta ett steg. Ett steg att göra något annorlunda, att kanske våga satsa på den där drömmen, att våga utvecklas i yrket, bryta mot vanor. Ta modet att våga utveckla dig själv!

 

Jag har varit chef i såväl privat som offentlig verksamhet sedan 2002 innan jag tog modet att våga satsa på min dröm att hjälpa just dig att utvecklas. Jag brinner för att se organisationer och människor utvecklas och jag vill genom att utforska dina värderingar och dina styrkor hjälpa dig att bli så bra som du bara kan bli.

 

Jag ser framemot att höra av dig så kan vi ta ett förutsättningslöst samtal där jag kan få höra dina behov och vad jag kan göra för att hjälpa dig och ditt företag.

 

Niclas Bjälkenborn,

Diplomerad Coach enligt International Coach Federation

 

 

KONTAKTA

Här kan du som medlem lämna en referens eller om du som besökare av denna sida vill kontakta företaget.

Webbsida från brandstedt marketing webbyrå växjö

Scroll to Top
Scroll to Top