PARMENT yoga & massage – Växjö Connect

Massage

PARMENT yoga & massage

PARMENT yoga & massage

Om företaget

Vi ser till helheten – kropp och själ – med utrymme för eftertanke, lugn och återhämtning.

 

Erbjuder klassisk svensk massage, bindvävsmassage och lymfmassage.

Jag som driver företaget heter Ulrika Parment och är certifierad massageterapeut enligt Branschrådet Svensk Massage, lic. PT och dipl. yogalärare.

 

Klassisk svensk massage
Klassisk svensk massage för avslappning eller för att hjälpa mot muskelspänningar, träningsvärk, ömma triggerpunkter. Muskler som blir överansträngda får syrebrist, då blir de spända. För att få spända muskler att slappna av behövs syre, och då kan massage hjälpa.

 

Bindvävsmassage
Bindvävsförtätningar leder alltid till försämrad cirkulation, sämre rörelseförmåga och kan därmed ge energibrist, trötthet och smärta i kroppen. Är lämplig vid gamla skador och långvariga problem. Sänker spänningsgraden i kroppen genom att sänka flödet i nervsystemet och öka flödet/vätskan i bindväven.

 

Lymfmassage
Lymfmassage är en typ av massage som kan hjälpa lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Det kan finnas förtätningar i fettväven där bindväv, hud och slaggprodukter växt ihop vilket hindrar lymfflödet.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och hjälper din kropp att försvara sig mot infektioner. Ett trögt lymfsystem kan leda till svullnader i armar, ben och ansikte.

KONTAKTA

Här kan du som medlem lämna en referens eller om du som besökare av denna sida vill kontakta företaget.

Webbsida från brandstedt marketing webbyrå växjö

Scroll to Top