Vartorps Gård – Växjö Connect

Boende & kanotuthyrning

Om företaget

Välkommen till Vartorps Gård  – en underbar plats för avkoppling,

naturupplevelser och äventyr.

Vi erbjuder boende i gammal gårdsmiljö omgiven av fantastisk natur, sjö och omgivningar.

Hos oss får du en upplevelse utöver det vanliga!

På Vartorps Gård är det aldrig långt till nästa äventyr eller upplevelse! Vandra, paddla, bada, cykla och klappa på djuren. Eller varför inte packa en picknickkorg och ge dig ut i naturreservatet Lunden och njut av ängarna, skogen, sjöarna.

 

Vartorps Gård ligger i fantastiskt vackra omgivningar och här njuter du av den storartade naturen. Vår imponerande park med lång strandkant mot Övrasjön har stora gräsytor att springa runt att leka på och här bor inga andra än vi. Upptäck de gamla ruinerna från gårdens historia eller gör upp en bål på en av de eldplatserna i parken vid sjön. Gårdens hästar, höns, grisar och katter bidrar till känslan av att befinna sig i gammal gårdsmiljö.

 

FÖRETAG & SÄLLSKAP

Vartorps Gård är ett perfekt ställe att samla vänner, kollegor, arbetsgruppen eller familjen på. Här finns stora ytor att umgås på, läget är avskilt, väldigt rofyllt och naturskönt.
Ni är välkomna att boka hela sädesmagasinet för att ordna ert alldeles egna event. Kräftskiva, företagskickoff, teambuildning, friluftsdag, bröllop, släktträff eller födelsedagskalas.

Våra lokaler lämpar sig även väl för kursverksamhet och workshops, så gör som flera andra och boka in din nästa utbildning här på Vartorps Gård!

 

 

KONTAKTA

Här kan du som medlem lämna en referens eller om du som besökare av denna sida vill kontakta företaget.

Webbsida från brandstedt marketing webbyrå växjö

Scroll to Top
Scroll to Top